Algemene voorwaarden

Garantie

Op e-liquids kunnen wij geen garantie geven omdat er geen enkele aanleiding kan zijn om garantie te verkrijgen op e-liquids.Mocht de houdbaarheidsdatum overschreden zijn moet u dit ons binnen de 24u melden na levering.. Pure vape kan niet aansprakelijk gemaakt worden op controles van nieuwe wetgevingen.

Verzending en levering

Pure vape doet zijn uiterste best om uw bestelling te verzenden binnen de 24u. Eenmaal het pakket wordt overhandigd aan de pakketdienst, kunt u rekenen op een werkdag vooraleer dit pakket bij u geleverd wordt. Ingeval een product niet voorradig blijkt te zijn, zal uw pakket (volledige levering) niet worden verzonden, of zal dit product – mits uw goedkeuring – met een volgende levering worden meegestuurd. We streven er echter naar ons voorraadbeheerprogramma op punt te hebben.

Opgelet: de betaling van uw bestelling dient reeds volledig afgerond te zijn. Dit kan ook niet anders vermits de betaalmogelijkheden enkel Visa en Bankcontact kunnen zijn.Ook is Pure vape niet aansprakelijk voor schade aan u geleverde pakket.Bankoverschrijving is enkel mogelijk als Pure vape hier toestemming voor geeft .

Verzendingskosten binnen België bedragen 7,00 Exclusief BTW.

Levering gebeurt door DPD dit gebeurt enkel op werkdagen tussen 09:00 en 18:00.

Mocht u na 5 werkdagen na betaling nog niets ontvangen hebben, verzoeken we u om ons te contacteren zodat we dit zo vlug mogelijk kunnen rechtzetten.

Privacy & Veiligheid

Pure vape verkoopt uw persoonlijke gegevens niet. Deze worden enkel gebruikt om uw klantrelatie te waarborgen en de bestellingen en verzendingen vlot te laten verlopen. Uw persoonlijke gegevens kunnen echter worden doorgegeven aan derden, als deze vereist zijn om de bestelling of levering af te ronden. Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten en producten binnen www.pure-vapedistribution.be . Door gebruik te maken van de diensten die Pure Vape u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Uw gegevens zijn vereist binnen Pure Vape voor :

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Tijdens uw bezoek aan de site, worden op uw pc cookies opgeslagen die er voor zorgen dat u aangemeld blijft, dat u in de gewenste taal blijft nagiveren, en dat uw winkelkar niet wordt leeg gemaakt.
  • Om het winkelen bij Pure Vape vlot te laten verlopen, en tegen te houden dat u zich telkenmale opnieuw dient te registreren , slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen of uw voorkeur aan te passen bij mijn account.- Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Pure Vape, aarzel dan niet om ons te contacteren. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie. Indien u uw gegevens wenst te wijzigen, kunt u dit op uw accountpagina doen. Mocht er toch een gegeven zijn dat niet gewijzigd kan worden, mag u dit aanvragen via mail aan info@pure-vapedistribution.be. Wettelijke vereisten om informatie af te staan: Wij zijn verplicht om informatie af te staan als er dagvaarding of gerechtelijk bevel wordt gegeven of als we door de politie die bezig is met een onderzoek daartoe worden verzocht, of als we op anderszins wettelijk verplicht zijn dergelijke informatie af te staan. Wij staan ook persoonlijke informatie af indien het nodig is om onze wettelijke rechten te beschermen of om onze Gebruiksvoorwaarden of andere overeenkomsten af te dwingen. Wij kunnen bijvoorbeeld informatie delen om het risico van fraude, fraude door gebruikers of andere illegale activiteiten op onze Website te voorkomen.

Teruggave & Omruiling

E-liquids kunnen niet worden omgeruild.

Bestelling

Goederen kunnen pas besteld worden als ze in voorraad zijn. is dit niet het geval, dan kan u deze op de verlanglijst zetten. Wanneer u uw inhoud van de winkelkar betaald heeft, is de bestelling pas afgerond, en zullen wij uw bestelling klaar maken voor verzending.

Betaling, Prijspolitiek & Promoties

De betaling gebeurt adhv , Bankcontact, Visa(kredietkaart),kbc/cbc (België). Andere zaken kunnen nog worden toegevoegd. De middelen om deze betaling te kunnen uitvoeren, worden ons aangereikt door derden. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele problemen.

 

Betaling via bankoverschrijving zal enkel mogelijk zijn bij onze firma indien wij dit toelaten. En dan zal er betalingstermijn zijn van 14 werkdagen.

Wij zullen enkel en alleen e-liquids opsturen als het verschuldige bedrag op onze rekening staat via de hierbovenstaande betaalmogelijkheden.

 

Account informatie aanpassen

U kunt ten allen tijde uw persoonlijke gegevens raadplegen en wijzigen op uw accountpagina.

Suggesties

Indien u suggesties heeft tot verbetering van om het even welke ervaring met ons bedrijf, mag u dit gerust laten weten via mail op info@pure-vapedistribution.be

Klachten

Indien u klachten heeft, kunt u deze aan ons richten via info@pure-vapedistribution.be